Čia mano forumas. Jūs galite kurti temas ir dalyvauti jų aptarime. Na judinkites Zmogeliukai :P rasykite rasykite niu .
| Į sąrašą
Na koks buvo jusu pirmas kartas kai isismylejote iki ausu... kas atsitiko po keliu metu ir t.t .. .ar jautete drugelius lakstancius po pilva :) ? Ar isvis tikite meile ? Pvz as netikiu ;]
ai buvo ten mylejomes nuo ausu iki pedu po keliu metu gime babausis,,, nzn ar tai galima vadinti drugeliais bet buvo slapia..... kaip supratot as tikiu i meile,,,
Ar isvis tikite meile ? Pvz as netikiu ;] : ------------------------------------------- Aš tikiu, ir pasakysiu kodėl: Priklausomai kaip asmenybė tą meilę priima ir kam ta meilė yra skiriama. Mano didžiausia meilė yra, mano Tėvyniai - LIETUVAI. Neišeiant iš vyro ir moters santykių konstekto mano nuomonė turbūt butų tokia: Moralės bei etikos dogmomis pagrysta, bendrais interesais susieta (be skubotų fizinių kontaktų) dvasingumo pagrindu paremta, ilgametė tarpusavio draugystė gali turėti pagrindą ir tikrajai meilei tarp moters ir vyro.
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.